Πόρτες Ασφαλείας Εισόδου

Αλουμινίου / PVC / Θωρακισμένες

Μεγάλη γκάμα Σε Θωρακισμένες Πόρτες

Για δεκαετίες οι θωρακισμένες πόρτες και γενικότερα οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν ιδανική λύση τόσο σαν πόρτες εισόδου διαμερισμάτων, όσο και σαν είσοδοι πολυκατοικιών ή μονοκατοικιών.

H γκάμα μας είναι εξαιρετικά πλούσια, με δεκάδες επιλογές χρωμάτων, πολλές λύσεις σε σχέδια και κομψό σχεδιασμό. Οι Θωρακισμένες πόρτες είναι η ιδανική επιλογή για εξωτερική χρήση προσφέροντας αληθινή ασφάλεια από τους επίδοξους διαρρήκτες και όχι μόνο.

Economy

Standard

Premium

Μεγάλη γκάμα Σε Θωρακισμένες Πόρτες

Οι Θωρακισμένες πόρτες είναι η ιδανική επιλογή για εξωτερική χρήση προσφέροντας αληθινή ασφάλεια από τους επίδοξους διαρρήκτες και όχι μόνο. Η ποιότητα , η μοντέρνα εμφάνιση , η ηχομόνωση , αλλα και η ευκολία στη χρήση αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματά τους.

Η γκάμα μας σε πόρτες εισόδου Αλουμινίου – Pvc έχει εμπλουτιστεί με νέα συνεπίπεδα μοντέλα και σας χαρίζουν Design – ΑσφάλειαΘερμομόνωση και Ανθεκτικότητα στο μέγιστο βαθμό. Ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε ένα ξεχωριστό κούφωμα για την είσοδο του σπιτιού σας.

Economy

Standard

Premium

Η Vial ως ένας από τους επιλεγμένους συνεργάτες Alumil μπορεί να προσφέρει και την κορυφαία σειρά Alumil Supreme.

Συγκεκριμένα , οι πόρτες ασφαλείας της σειράς αυτής , πέρα από τη δεδομένη ασφάλεια, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και το μοντέρνο στυλ που είναι δεδομένα , προσφέρουν πληθώρα εναλλακτικών λύσεων , υπόσχονται ένα εξαιρετικό επίπεδο ηχομόνωσης και διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα ΑΜΕΑ.

Τα μοντέλα που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι τα  SUPREME SD77, SUPREME SD91, SUPREME SD115 Pivot.

Vial - plasma-doors-catalog-6