Υπηρεσίες

Καινοτόμες λύσεις & συμβουλευτική

Εξειδικευμένη

Συμβουλευτική

Η Vial ειδικεύεται στη συμβουλευτική και εγκατάσταση των πιο ενεργειακά αποδοτικών πορτών και παραθύρων αλουμινίου και βινυλίου.

Θα εξετάσουμε μαζί σας τις απαιτήσεις σας, με βάση το στυλ, τη λειτουργία, την έκθεση σε καιρικά φαινόμενα και τις λεπτομέρειες της τοποθεσίας και της περιοχής. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αρκετές επιλογές και πληροφορίες ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για κάθε τύπο έργου εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο ευκολίας και προσαρμογής, πάντα με τη δέσμευση να παρέχουμε απαράμιλλη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Μοναδικό

Design

Η Vial διαθέτει ποιοτικές πόρτες και παράθυρα με υψηλή θερμομόνωση, που είναι η ιδανική λύση για έργα που απαιτούν υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Η ποικιλία των προϊόντων μας στοχεύει στην εξυπηρέτηση όχι μόνο πρακτικών και λειτουργικών αναγκών, αλλά και εξαιρετικών αρχιτεκτονικών σχεδίων και αισθητικής. Η σύγχρονη ευελιξία σχεδιασμού καθιστά το έργο σας μοναδικό και ξεχωριστό σε πολλά στυλ και χρώματα.

Οι ειδικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν μια λύση που να ταιριάζει σε εσάς. Αυτό εξισορροπεί την ομορφιά και τον προϋπολογισμό και αναπτύσσει σχεδιαστικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επαγγελματική

Εγκατάσταση

Ακόμα και τα καλύτερα παράθυρα δεν θα προσφέρουν την εμφάνιση ή την άνεση που περιμένετε εάν δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά. Γι ‘αυτό παρέχουμε επαγγελματική εγκατάσταση από εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

Ξεκινά όταν ένας τεχνικός εκτελεί μια αναλυτική παρουσίαση του έργου για να εξασφαλίσει ότι όλες οι λεπτομέρειες του έργου εξηγούνται και τεκμηριώνονται.

Από τις σωστές διαστάσεις, έως την επιλογή των καλύτερων υλικών τοποθέτησης, η Vial προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εργασιών.